LEUKSTE RIJSCHOOL VAN DEN HAAG

vraag vandaag nog een proefles aan!

Waarom Rijschool De Afslag?

Rijschool de afslag is al een lange tijd actief in het geven van rij- en theorielessen. Dit doen wij graag op de juiste wijzen en zetten rijinstructeurs in die dit ook graag doen. All onze rijinstructeurs zijn bevoegd volgens de WET RIJONDERRICHT MOTORRIJTUIGEN 1993.

Hoe gaan wij aan de slag?

Vraag een proefles aan via de website, whatsapp of telefoon
Wij nemen contact met u en plannen de proefles in
Wij halen jou op de afgesproken plaats op
Samen met de rijinstructeur volg jij de proefles voor 90 min.
Met de rijinstructeur gaan jullie de proefles evalueren
De rijinstructeur maakt een inschatting van de hoeveelheid lessen jij nodig hebt
Als jij verder gaat met rijlessen bij rijschool de afslag, dan wordt de kosten voor de proefles in mindering gebracht

leuke Rijles op maat!

Door de jarenlange ervaring van onze rijinstructeurs en de rijschool zelf, kunnen wij u op maat rijlessen aanbieden. U neemt alleen het aantal lessen dat u nodig heeft om voorbereid het praktijkexamen in te gaan. De snelheid dat u uw rijbwijs wilt behalen wordt samen met onze rijinstructeur bepaalt. U wordt opgehaald op de locatie die u aangeeft binnen de opgegeven straal van de rijinstructeur.

later uw rijles bekijken!

Sommige leerlingen vinden het fijn om terug te kijken hoe de rijles is verlopen. Dit is een mogelijkheid bij rijschool de afslag. Inverband met de AVG vragen wij wel dat de leerling zijn eigen geheugenkaartje meeneemt. De leerling kan zelf bepalen of de rijles terug wordt gekeken met de rijinstructeur of niet. Door de rijles terug te kijken, ziet de leerling welke punten goed gaan en welke punten nog verbeterd moeten worden. De leerling wordt hiermee bewuster van zijn verbeterpunten. Hierdoor doorloopt de leering een effectieve leerproces door en kan de leerlingen zichzelf effectiever voorbereiden op het praktijkexamen!

rijles volgen?

Wil je bij rijschool de afslag rijlessen volgen? Slimme keuze! Je kunt jouw rijlessen of pakket ook online bestellen. Online bestellen betekend extra korting. Wil je toch eerst even een proefles nemen om te kijken of het klikt met de rijinstructeur, geen probleem, vraag een proefles aan! Direct online rijlessen of pakket kopen, klik dan HIER! Rij jij al bij rijschool de afslag dan is het aan te raden om de rijschool alvast te machtingen bij het CBR. Dit doe je door hier op te klikken.

wie wordt jouw coach naast jou tijdens rijden 2todrive coach

Wij geven graag rijles aan u