MOOISTE CADEAU OOIT!

Een rijbewijs als cadeau!

Hiep hiep hoera, er is er een jarig! De wereld gaat weer een stukje voor jouw open en je begint onafhankelijker te worden. Uw dochter, zoon of een beste van jouw mag ondertussen zijn 1e rijles krijgen. Het is allemaal eng en spannend maar het kan ook leuk worden. Met de cadeaubon van rijschool de afslag kan jij ervoor zorgen dat de jarige job een onvergetelijke verjaardag krijgt. De cadeaubon wordt mooi voor de jarige ingepakt en wij komen als verrassing naar de jarige toe om zijn/haar eerste rijles te geven. Wij zorgen buiten voor de toeters en bellen zodat het lekker hoorbaar is binnen! Wilt u liever dat de cadeaubon naar uw huisadres wodt verstuurd. Dat is ook geen probleem, wij zorgen ervoor dat de cadeaubon aan het juiste adres wordt verstuurd. U kunt uw cadeaubon ook zelf helemaal samenstellen. Neem daarvoor contact met ons op zodat wij samen de cadeaubon kunnen samenstellen! Wilt u weten wat onze rijlessen kosten, klik dan hier.

hiep hiep hoera!

1. Kies een cadeaubon

Kies een rijbewijs cadeaubon uit, dit kan een losse rijles zijn maar ook een rijlespakket met examen! Wilt u toch liever iets zelf samenstellen? Ook dat kan! Bel ons!

2. Maak het persoonlijk

Een cadeau wordt echt pas gaaf als het persoonlijk wordt gemaakt. Daar helpen wij u graag aan mee! Een onvergeetelijke cadeau! Wij verpakken mooi voor u!

3. zijn/haar 1E RIJLES

De 1e rijles kan al plaats vinden op de verjaardag. Wij maken dan graag tijd vrij zodat u deze dag niet vergeet! Wij vinden het in ieder geval heel spannend en u?

Vraag uw cadeaubon aan

In het het formulier op deze pagina kunt u kiezen welke cadeaubon u wilt bestellen. Ziet de optie die u graag niet tussen? Kies dan de optie anders, wij nemen z.s.m. contact met u op! Via onze facebookpagina kan je met ons chatten

    Uw gegevens
    Uw gegevens worden bij ons niet opgeslagen in een database.