Overal een rijles in plannen betalen of afzeggen!

rijles plannen voor het makkelijk en eenvoudig plannen en afzeggen van je rijles

Een rijles inplannen?

Rijschool de afslag gebruik cockpit rijlessen app van Hampsoftware solution. Dit is een rijschool softwarepakket. Jij koopt rijlessen in en plant de rijlessen zoals jij dat wilt. Jij ziet jouw voortgang en bekijkt de slagingskans voor jouw examen bij het CBR. Slagingskans berekenen wij aan de hand van de bevindingen van de rijinstructeur en het aantal lessen die jij hebt gehad. Bij deze berekening wordt ook data gebruikt van eerder geslaagde leeringen en het gemiddelde genomen rijlessen.

Direct je rijles of pakket online betalen

Met de cockpit rijlessen kan je niet alleen jouw rijlessen inplannen maar ook veilig online jouw losse rijlessen of rijlespakket betalen. Je ziet ook het aantal rijlessen en examens die jij hebt ingekocht. Hierin vind jij ook de facturen die nog openstaan of die betaald zijn.

Voortgang en feedback van jouw rijlessen

Met de cockpit rijlessen app ga jij jouw voortgang van jouw rijlessen volgen. Jij of jouw ouders vinden hier feedback terug van de rijlessen. In deze omgeving kan je ook het huiswerk terug vinden. Dit zijn meestal korte voorbereidingen met filmpjes van de aankomende les. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parkeeropdracht. Bij elke huiswerk wordt uitgelegd, waarom het belangrijk is om de betreffende oefening te leren, de handelingen, demonstraties en de meest gemaakte fouten. Jij komt dus goed voorbereid de lesauto in. Dit scheelt jouw weer extra uitleg. Jij hebt dus nu meer tijd om de opdracht te oefenen in plaats van uitleg!

Volgen hoeveel lessen je al hebt gereden

Wel zo handig, hoeveel rijlessen jij inmiddels hebt gehad. In combinatie met de feedback van jouw rijinstructeur en het gemiddelde wat leerlingen rijden, weet jij of jij onnodig rijlessen neemt of niet. Jij hebt controle over jouw rijopleiding. Wij als rijschool willen hiermee transperantie bieden aan de leerling. Niks is verborgen, want het landelijke gemiddelde plus onze gemiddelde aantal rijlessen komt ook in jouw cockpit rijles app omgeving. Zo zie jij of jij meer rijdt dan het landelijke gemiddelde plus de gemiddelde van de rijschool!