Tussentijdse toets maakt het net wat makkelijker!

wat is een Tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. Nu je weet hoe een examen eruit ziet, levert dit voor veel leerlingen minder stres op tijdens het echte praktijkexamen. Het echte praktijkexamen ziet er namelijk niet anders uit dan de tussentijdse toets. Zo een tussentijdse toets biedt daarom ook meer kans dat je slaagt voor jouw praktijkexamen. Wel zo mooi toch? Wil je nog wat meer weten over de tussentijdse toets klik dan hier. Voor de kosten van een tussentijdse toets kan je hierop klikken.

Wat neem jij mee naar jouw Tussentijdse toets?

De officiële uitnodiging voor je toets.
Jouw geldige indentiteitsbewijs. Zonder dit document kun je geen tussentijdse toets doen.
Het formulier ‘Zelfreflectie’. Vul het van tevoren in.

Een tussentijdse toets aanvragen?

Een tussentijdse toets vraag je aan via ons. Wij resernveren de toets voor jou bij het CBR. Voor een tussentijdse toets moet je minimaal 16,5 jaar zijn én geslaagd zijn voor je theorie-examen.

iets voor jou?

Wil je alvast wennen aan de examensituatie? Tips van een CBR-examinator krijgen? Of wil je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens je rijexamen? Dan is een tussentijdse toets echt iets voor jou.